Ga naar hoofdinhoud
Workshop Bloemschikken Brabant

Workshop bloemschikken in Brabant

Een workshop bloemschikken in Brabant is gegarandeerd een geslaagd uitje. Samen met andere deelnemers werk je aan een bloemstuk in de winkel van De Seizoensbloem in Cuijk. Carla Brands leert je de fijne kneepjes van de bloemsierkunst, zodat je met een tastbaar resultaat naar huis gaat. Wanneer je creatief gefocust bent, vergeet je alle zorgen van de dag. Bovendien is de workshop bloemschikken erg gezellig!

Je kijkt de kunst af van een professional, die al meer dan 30 jaar in het vak zit. Tot slot ga je met een mooi werkstuk de deur uit en tel je de dagen af tot de volgende workshop bloemschikken in Brabant.

Workshops Herfst

Workshop 1Berken houten staander, bolletje met oasis opgemaakt met div. vruchten materialen. € 27,50
Workshop 2Herfststaaf met diverse herfstvruchten op berkenhouten stokken. € 25,00
Workshop 3Strokrans opgebonden met olijfgroen, div. herfstmaterialen afgewerkt. Excl. staander € 30,00
Workshop 4Goudkleurige pot met bol van mos en olijfgroen. opgemaakt met div. herfstmaterialen € 37,50
Workshop 5Piepschuim bol op een kransje van olijfgroen. div. herfstmaterialen € 35,00
Workshop 6Kubus op standaard met diverse herfstvruchten € 37,50
Workshop 7Hangende bol met droogbloemen € 27,50
Workshop 8Takken in beton, piepschuim bol met kaarsvet bewerkt, div. herfstmaterialen ( daarna ook leuk voor de kerst) € 62,50
Workshop 9Bloemstuk met diverse herfst bloemen afgewerkt met herfstvruchten. € 39,50
Workshop 10Ga creatief aan de slag en neem je eigen schilderijlijst mee!
Je werkt met zijde materialen dat lekker lang goed blijven. Als je schilderij klaar is worden de materialen die je gebruikt hebt in rekening gebracht.

Vind je het leuk om iets creatiefs en natuurlijks te maken? Shrijf je dan in voor een  workshop!

Voorbeeld werkstukken ( zie foto’s) zijn in diverse kleuren en combinaties te maken, prijzen zijn incl. Workshops worden gegeven op de woensdag en vrijdag avond van 19.00u tot 22.00u incl. koffie/thee en iets lekkers, andere dag in overleg . Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden via telefoon, mail of bij ons in de winkel. Workshops zijn ook te bezichtigen in onze winkel waar u ook kunt inschrijven voor een gezellige workshop.

 

KERSTWORKSHOPS

 In onze winkel presenteren wij 16 uiteenlopende werkstukken voor een kerstworkshop en kunt u zich tevens inschrijven om een gezellige workshop te komen doen. De werkstukken zijn beter te zien in werkelijkheid als op foto en kunnen wij de mogelijkheden het nodige advies aan u geven.

U bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel!

Datums kerstworkshop avond v.a 19.00u:

  Di. 29 – november

Wo. 30 nov , Di. 6 – Do. 8  – Vr. 9 en Wo. 14 dec = vol

  Wo. 7 –   Do. 15 – Di. 20 december.

Datums kerstworkshop ochtend v.a 9.00u:

Ma. 12 – Ma. 19 december

Nieuw!!

“Schrijf je in voor een cursus bloemschikken!!

Op de woensdagavond starten we een cursus bloemschikken v.a 19.00. Vind je het leuk om elke maand iets nieuws op tafel te hebben en dat je het ook zelf gemaakt  hebt? De cursus heeft elke maand een nieuw thema, diverse ondergronden, materialen en technieken komen daarbij aan bod. Per les betaal je € 27,50 incl. materialen, ondergrond, koffie of thee. indien u minimaal 6 lessen volgt binnen 6 maanden ( startdatum 1e keer dat je komt ) dan kost de 7e les € 12,50!! Een les duurt 2 a 2,5 uur, losse les is ook mogelijk.

Dit zijn verrassingsavonden dat je van te voren niet weet wat je gaat maken, elke maand heeft zijn thema en je hebt altijd iets leuks op tafel. Zijn er mensen bij die het echt niet leuk vinden om verrast te worden geef het dan door en we sturen een foto van het voorbeeld per app.

Cursus data:

28 september.

woensdag 12 – 26 oktober.

woensdag 9 – 23 november.

woensdag 7 – 21 december.

Meerdere datums volgen nog.

Schrijf je direct in voor een workshop!

"*" geeft vereiste velden aan

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezellig iets samen doen bij De Seizoensbloem

Samen bezig zijn schept een gevoel van verbondenheid. Je werkt samen in een ontspannen sfeer aan een werkstuk. We hebben verschillende werkstukken of workshops, zodat je kan kiezen welk bloemwerkstuk jij wilt maken. Daarna legt ze alle stappen duidelijk uit en komt ze bij elke deelnemer langs om persoonlijk advies te geven en de helpende hand te bieden.

Samen bezig zijn schept een band. Je maakt een praatje en bewondert de werkstukken van de anderen. Er is niets fijners dan te ontspannen in een mooie en gezellige omgeving en bovendien iets moois te maken. Een goede sfeer is een belangrijk onderdeel van Carla’s workshop bloemschikken in Brabant.

Een workshop bloemschikken als gezellig uitje

Het leuke van een workshop bloemschikken is dat je bezig bent in een groep gelijkgestemde mensen. Veel mensen die op een workshop komen, ontdekken een nieuwe hobby en komen regelmatig terug. Je leert elke keer weer iets nieuws en leert steeds nieuwe nieuwe bloemen en technieken kennen.

Kom ook eens samen met een paar vriendinnen naar een workshop. Voor een verjaardag, een reünie of zomaar eens. Jullie gaan gezellig aan de slag onder de deskundige begeleiding van een ervaren bloemiste. Zo tussen de bloemen kun je bovendien prachtige vriendinnenfoto’s maken als herinnering aan een bijzondere dag.

Boek een workshop bloemschikken voor een feestje

Boek een privéworkshop voor een vrijgezellenavondje of een verjaardagsfeestje. Wij organiseren dan speciaal voor jouw gezelschap een bloemschikworkshop. Ook voor een kinderverjaardag is een workshop bloemschikken een leuk idee. Hier moeten natuurlijk wel volwassenen bij aanwezig zijn. Informeer bij De Seizoensbloem naar de mogelijkheden.

Een workshop bloemschikken als bedrijfsuitje

Het doel van een bedrijfsuitje is dat collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Dit is goed voor de teambuilding. Een workshop bloemschikken in Brabant is ideaal voor onder meer kantoorpersoneel. Doordat ze tijdens een uitje met hun handen werken, brengt het hun tot geheel nieuwe inzichten. Dus ben jij een manager en wil je iets doen met je team? Boek dan meteen deze workshop bloemschikken in Brabant voor je team. In overleg zijn er ook workshops bloemschikken op andere locaties mogelijk.

Workshop bloemschikken Brabant

Wij geven onze workshops in Cuijk midden tussen de bloemen, planten en potten van haar winkel De Seizoensbloem. Maar de workshops bloemschikken zijn natuurlijk ook voor andere mensen in Brabant en omgeving geschikt.

Cuijk is bijvoorbeeld makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Kleve, Helmond, Oss, Arnhem, Heumen, Boekel, Gennep, Ottersum, Wijchen, Ubbergen, Kranenburg, Mook en Middelaar, Grave, Uden, Geffen, Boxmeer, Venray, Heide, Leunen, Wanssum, Goch, Asperden, Uedem, Kleve, Westervoort, Zevenaar, Duiven en de Overbetuwe.

Onze workshop bloemschikken in Brabant is voor iedereen uit de nabije en verre omstreken geschikt: wees welkom!

Back To Top