Ga naar hoofdinhoud

Een rouwbloemstuk voor een dierbare

Afscheid nemen doe je met bloemen.

Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw. Bij afscheid met bloemen kies je voor de mooiste bloemen.

Kom bij De Seizoensbloem voor een mooi en persoonlijk rouwbloemstuk voor jouw dierbare. We geven graag advies om samen met jou tot een mooi rouwbloemstuk te komen met de lievelingsbloemen van de overledene. Of dit nu bloemen uit het seizoen zijn of exotische bloemen, we zorgen dat je rouwarrangement op tijd klaar is voor het afscheid. Rouwbloemen hebben altijd voorrang bij ons, zodat je een mooie laatste groet kunt brengen.

Het team van De Seizoensbloem stelt je rouwboeket met liefdevolle aandacht samen en bezorgt de bloemen desgewenst op locatie. Bestel een rouwbloemstuk online of vraag een persoonlijk advies aan uitvaartbloemist De Seizoensbloem. We helpen je graag in de winkel of via de website. Heeft u liever advies thuis in uw vertrouwde omgeving dan kunnen we een afspraak bij uw thuis maken.

Rouwbloemstuk

Keuze uit de mooiste rouwbloemstukken

[product_category per_page=”-1″ columns=”4″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”rouwbloemen”]

Een persoonlijk rouwbloemstuk

Een rouwbloemstuk moet natuurlijk bij de overledene passen. Wat was zijn of haar smaak of had de overledene bepaalde interesses? Dit bepaalt de keuze van het rouwboeket of rouwstuk. Hield hij of zij bijvoorbeeld van veldbloemen of van exotische bloemen als orchideeën? En wat was de lievelingskleur? Het is ook altijd mogelijk om iets persoonlijks te verwerken in het rouwbloemstuk. Denk hierbij aan een oorkonde, een sieraad of een ander persoonlijk voorwerp. We adviseren je met liefde bij de keuze van je rouwbloemstuk.

Een mooi afscheid met rouwbloemen

Het overlijden van een geliefde is verdrietig, maar een afscheid met mooie rouwbloemstukken biedt troost en verzacht de pijn voor de nabestaanden. Geef je dierbare een laatste bloemengroet met een rouwboeket, hart of een rouwkrans bij het afscheid. Kijk alvast op de website naar ons assortiment of neem contact op voor andere mogelijkheden.

Kaartjes en rouwlinten

Doe een handbeschreven kaartje bij je rouwbloemstuk of laat een rouwlint bedrukken. Bij De Seizoensbloem bestel je rouwlinten in de kleur die bij je rouwstuk past. Een onbedrukt rouwlint is mooi als decoratie bij je rouwbloemen, maar een rouwlint met een boodschap kan nog mooier zijn. Weet je nog niet zeker wat je op het rouwlint wilt laten drukken? Overleg dan met ons ervaren team.

Grafbloemen ter nagedachtenis aan een dierbare

Grafbloemwerk drukt jouw gevoelens voor de overledene uit. Zo’n persoonlijk grafboeket past bij een uitvaart, maar is ook heel geschikt voor iemand die al langer overleden is. Leg bijvoorbeeld op een bijzondere datum een grafkruis of grafhart op het graf of bij de urn. Kijk op onze website of kom langs in onze winkel voor inspiratie.

Een rouwarrangement met een verhaal

Een rouwarrangement weerspiegelt het verhaal van de overledene. We horen daarom graag van je wat voor persoon de overledene was en wat er belangrijk was in zijn of haar leven. Op deze manier kunnen we ons een beeld vormen van het rouwbloemstuk wat het beste bij dit afscheid past. Wordt het een rouwbloemstuk met tere bloemen voor een frèle vrouw of een rouwwerk met grote zonnebloemen en grillige takken voor een avonturier? Jij krijgt een bijzonder en persoonlijk rouwwerk voor je dierbare.

Een compleet rouwarrangement bestaat uit verschillende rouwbloemstukken die we in kleur en stijl op elkaar afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een rouwhart en rouwkransen, aangevuld met decoraties voor de uitvaartlocatie.

Overleg met uitvaartbloemist De Seizoensbloem voor je uitvaartbloemwerk of laat je helemaal ontzorgen. Ons team zorgt ervoor dat je geliefde overledene een met bloemen overladen uitvaart krijgt.

Een rouwbloemstuk bestellen bij uitvaartbloemist De Seizoensbloem
Een overlijden is altijd verdrietig. Met meer dan 30 jaar ervaring als uitvaartbloemist, nemen we de tijd voor je. We horen graag van je over de overledene en gaan met zorg en liefde voor jou aan de slag om een persoonlijk rouwwerk te maken.
Je hebt je uitvaartbloemen natuurlijk snel nodig. Dit is bij ons geen enkel probleem. Als je ’s ochtends bestelt, is je rouwbloemstuk meestal dezelfde dag al klaar.

Online bestellen of in de winkel?

Misschien heb je door alle drukte om het overlijden geen tijd om naar de winkel te komen. Ga dan naar onze webshop en kies een rouwboeket uit. Je hebt dan ook de mogelijkheid om een boodschap voor het kaartje door te geven. Je kunt ook altijd bellen. Iemand van ons team neemt dan alle mogelijkheden telefonisch met je door.
Natuurlijk zien we je ook graag in de winkel. De Seizoensbloem is makkelijk te bereiken vanuit de wijde omgeving. Maar of je nu online of in de winkel bestelt, we stellen je rouwbloemwerk altijd met aandacht en passie samen.

Persoonlijke aandacht bij De Seizoensbloem

Bij uitvaartbloemist De Seizoensbloem krijg je persoonlijke aandacht. We denken met je mee, stellen je rouwwerk met liefdevolle zorg samen en leveren je rouwbloemen altijd op tijd. Bestel je rouwbloemstuk in de winkel of online. De Seizoensbloem zorgt voor de rest.

Back To Top