Ga naar hoofdinhoud
Bruidsbloemen

Bruidsbloemen versieren de mooiste dag van je leven

Bruidsbloemenspecialist De Seizoensbloem verzorgt al je bruidsbloemen met liefde en vakmanschap. Bestel je bloemen online of kom langs voor een uitgebreid advies. Carla heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak en denkt graag met je mee. We verzorgen én bezorgen je bruidsboeket, autobloemen, corsages en decoraties in Cuijk en omstreken. Ook bruidsparen uit Gelderland en Limburg weten De Seizoensbloem te vinden voor bruidsbloemen voor elk budget.

Wat voor bruidsbloemen kan ik bestellen?

Bloemen symboliseren liefde, geluk en vruchtbaarheid. Daarom spelen ze van oudsher een grote rol bij een bruiloft. Maar ook voor de sfeer en de fotomomenten zijn met zorg gekozen bruidsbloemen belangrijk. Haarbloemen, bruidsjurk en een bijpassend trouwboeket accentueren de schoonheid van de bruid. Stem de volgende bruidsbloemen op elkaar af in kleur en stijl:

Het bruidsboeket. De belangrijkste accessoire op de bruiloft, op de trouwring na.
Corsages. Natuurlijk voor de bruidegom, maar ook voor de gasten.
Autobloemen. Zo kan iedereen zien dat er een bruidspaar in de auto zit.
Haarbloemen. Voor de bruid en de bruidsmeisjes.
Decoraties. Allerlei soorten bruidsbloemen om de trouwlocatie te versieren.
Bruidsbloemen Mogelijkheden

Al meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van bruidsbloemen

Bruidsbloemenspecialist De Seizoensbloem verzorgt al je bruidsbloemen met liefde en vakmanschap. Bestel je bloemen online of kom langs voor een uitgebreid advies. Carla heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak en denkt graag met je mee. We verzorgen én bezorgen je bruidsboeket, autobloemen, corsages en decoraties in Cuijk en omstreken. Ook bruidsparen uit Gelderland en Limburg weten De Seizoensbloem te vinden voor bruidsbloemen voor elk budget.

Een bijpassende corsage voor de bruidegom

Bij een bruiloft draait het natuurlijk niet alleen om de bruid. De bruidegom speelt zelfs een hoofdrol, en de gasten horen er ook bij. Laat dit zien met bloemencorsages. Deze corsages moeten uiteraard bij het bruidsboeket passen. Je kan corsages bestellen voor alle gasten of alleen voor bepaalde, speciale gasten zoals familie of getuigen.

Bruidswerk auto – versier je vervoer

Kies voor autobloemen in bijvoorbeeld de vorm van een hart of een guirlande, voor op de motorkap van de trouwauto. Versier de trouwauto verder door losse bloemen met linten vast te binden aan de portieren, spiegels en de antenne. Bind de losse bruidsbloemen ook aan de volgauto’s, dat maakt je trouwstoet goed herkenbaar.

Haarbloemen en bruidscorsages bestellen

Voor het haar van de bruid bestel je guirlandes, bloemkransen en kleine of grote corsages. Bespreek met Carla van De Seizoensbloem hoe jij je haar draagt op je bruiloft. Een bloemenkrans is bijvoorbeeld prachtig op loshangend haar, maar bij opgestoken haar past een corsage of losse bloem misschien beter. Bestel bruidsbloemen voor de bruidsmeisjes in dezelfde stijl.

Je bloemstylist fleurt je trouwlocatie op

Decoreer je trouwlocatie precies zoals jij het wilt. Houd je van uitbundig, met grote harten met rode rozen, grote bloemstukken op tafel en guirlandes aan de muur? Of kies je voor bescheiden, met wat subtielere bloemen in een vaasje hier en daar? Carla Brands komt bij jou op locatie om in overleg te decoreren met de juiste bruidsbloemen. Ze neemt leenvazen en –potten mee, die ze later weer op komt halen.

Bruidsbloemen Kosten

Wat kosten bruidsbloemen?

Weet je al in welke stijl jij je bruidsbloemen wilt hebben? Ons team denkt graag met je mee voor de mooiste dag van je leven. Bestel corsages, autobloemen, een bruidsboeket en bloemen voor op je trouwlocatie. Kijk alvast op onze site om meteen te bestellen of neem contact op voor een speciaal bruidsarrangement. Je krijgt van tevoren een offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bruidsbloemen ophalen of bezorgen

De Seizoensbloem verpakt de bruidsbloemen met zorg, zodat ze goed en veilig te vervoeren zijn. Kan je zelf niet komen om het bloemwerk op te halen of past het niet in je drukke schema? Dan stapt iemand van ons team in de auto om de bloemen ter plekke af te leveren.

Wij bezorgen en decoreren in Cuijk, Vianen, Katwijk, Beers, Linden, Gassel, Haps, St. Agatha, Oeffelt. meerprijs Boxmeer, Grave, Malden, Nijmegen, Mill.

Bel of kom langs in de winkel voor advies

Ga naar De Seizoensbloem in Cuijk voor advies over exclusieve bruidsboeketten. Je kan ter plekke bloemen en corsages bestellen. Bellen mag natuurlijk ook, maar deze bruidsbloemenspecialist is makkelijk te bereiken vanuit de verre omgeving. . Laat de voorpret voor je bruiloft beginnen bij De Seizoensbloem in Cuijk!

Bruidsbloemen bestellen?

Ons team is net zo enthousiast als jij voor jullie grote dag. We helpen je graag met al je bruidsbloemwerk. Kijk alvast naar de bruidsboeketten op de site en bestel meteen online.

Bruidsbloemen Bestellen
Back To Top